PM Kranrestaurant 4 Red

-  Vår tanke har alltid vært at Porsgrunn Mek. fortjener en god restaurant, påpeker Terje Kaasa Larsen, administrerende direktør ved Heimgard Bolig. - Forholdene ligger virkelig til rette for å etablere et spisested her ved elvebredden. Nå har dette arbeidet kommet så langt at vi kan presentere de første skissene av hvordan dette vil kunne bli. - Den store nyheten er at restaurantprosjektet omfatter bruk av den berømte utstyrskrana, fortsetter direktør Morten Borge ved GBBL. - Det historiske rørleggerverkstedet er også en viktig del av prosjektet. I prinsippet snakker vi om to ulike restaurantkonsepter: Et i rørleggerverkstedet og et annet i tilknytning til utstyrskrana.  Selve kroppen på utstyrskrana blir tatt vare på. I den blir det montert en heis, som tar deg med til toppen og en strålende utsikt over byen. - Høydemessig er vi rundt 40 meter over bakken, forteller Terje. - På den ene siden av krana bygger man på et luftig tilbygg med mye glass, noe som sikrer utsikt mot elva. I tillegg blir det et uteserveringsområde. Vi gleder oss til å jobbe videre med restaurantprosjektet, som kommer til å bli en spektakulær attraksjon til glede for hele Grenland!

 

Spektakulært: Terje Kaasa Larsen, administrerende direktør ved Heimgard Bolig, og direktør Morten Borge ved GBBL.